Minusta

Että kuka? Nimeni on Matti Puranen. Olen kolmekymppinen yhteiskuntatieteilijän alku, joka käyttää selkeästi liikaa aikaa vanhojen pelien parissa. Tällä hetkellä työstän varsinaiseksi päätyökseni valtio-opin väitöskirjaa kiinalaisesta maailmanpoliittisesta ajattelusta.

Pelit veivät minut 8-bittisen Nintendon ja alkukantaisten pöytätietokoneiden myötä mukanaan jo pienenä pojannaskalina, enkä ole niistä irti päässyt vieläkään. Ei minulla ole toki aikomustakaan, sillä pidän ensinnäkin pelaamista hyvin kehittävänä ja monipuolisena viihteen muotona, mutta myös ainoana sosiaalisesti hyväksyttynä tapana raavaalle miehelle leikkiä pikkupojan innolla! 😉

Suositukset, kommentit ja palautteet muilta spelimiehiltä ja naisilta ovat aina tervetulleita. Tärskäytä ne halutessasi tähän osoitteeseen!

Muita blogejani:

  • http://ulkopolitist.fi/ – Toimitan ja kirjoittelen Kiinaa ja Itä-Aasiaa käistteleviä juttuja tässä erinomaisessa verkkolehdessä.
  • Kiina-ilmiöt – Toimitan ja kirjoittelen yhdessä ystävieni kanssa Kiinan politiikkaa, taloutta ja nykyilmiöitä käsittelevää uutiskirjettä, joka ilmestyy kahdesti kuukaudessa.
  • Kiinanmatkaaja – Jo loppunut blogi kokemuksistani Kiinan kansantasavallassa
  • Alas maahan – Hajanaisia kirjoituksia monimuotoisista aiheista

Toisinaan työstän myös musiikkia:

  • Diskoteekkiyhdistys kieroutunutta, tietokonepeleistäkin ammentavaa konemusiikkia.
  • Saturnist, synkähköä metallimusiikkia esittävä yhtye, jossa soitan kitaraa.
  • Pertti Paskanen, tuota noin. Kokeile ennakkoluulottomasti vain.
90-luku oli aivan helvetin ankeaa aikaa. Tämä lankusta ja kurkkupurkeista koottu epämuotoinen hirvitys oli aikakauden kehittyneimpiä viihdejärjestelmiä... Mutta tietokonepelit olivat hyviä!

90-luku oli aivan helvetin ankeaa aikaa, sillä tämä lankusta ja kurkkupurkeista koottu epämuodostunut hirvitys edusti aikakauden kehittyneimpiä viihdejärjestelmiä… Mutta tietokonepelit olivat hyviä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s